Reviews

Vrouw, 68:

Een heel betrokken therapeut, met veel aandacht voor persoon en klachten. Fijne en geweldige ontspannende behandelingen.

Vrouw, 62:

Mijn ervaring is heel positief. Er wordt goed naar je geluisterd en daarop ingegaan wat het beste is voor mijn therapie. Ben ontzettend tevreden.

Man, 48:

Ik kom regelmatig bij Margriet voor voetreflex. Elke keer kijk er weer naar uit omdat het me ontspant en het een heerlijk relaxmoment is.

Man, 83:

Ruim 10 jaar maak ik gebruik van de diensten en mogelijkheden, welke praktijk Reflexie mij biedt voor behandelingen tegen slaapstoornissen en problemen met de luchtwegen. Hoewel mijn klachten nooit helemaal zullen verdwijnen levert iedere behandeling een behoorlijke verbetering op, soms zoveel dat ik maanden weg kan blijven. Een bijkomend voordeel is dat de behandelingen ook rustgevend en ontspannend zijn. Zeker een gevolg van de rustige en aangename wijze waarop deze door Margriet worden uitgevoerd.

Vrouw, 53:

Ik vind de aanpak van Margriet erg prettig. Ze is heel professioneel en geeft je gelijk een gevoel dat je er op je gemak bent. Ik kom heel graag bij haar bijna maandelijks. De ervaring is dat ik van de verschillende behandelingen erg relaxed wordt, echt een openbaring. Ik loop na de behandeling op wolken. Elke keer als ik er ben vraagt ze hoe het met me is en of ik klachten heb en of er extra aandachtspunten zijn en daar stelt zij haar behandeling op in. Dat is super fijn. Zij is een topper.

Man, 56:

Margriet is hele fijne rustige therapeut die weet waar ze mee bezig is. Mijn lange zoektocht naar een oplossing voor mijn rugpijn werd door artsen en ziekenhuizen niet opgelost. De eerste behandeling na de intake bij Margriet heeft de pijn voorgoed verholpen! Buiten pijntjes en ongemakken zorgt de voetmassage voor een enorme ontspanning. Ik kan dit echt iedereen aanraden!

Vrouw, 70:

De rustgevende omgeving, de persoonlijke aandacht en de grote mate van professionaliteit zorgen ervoor dat ik heel graag een afspraak maak bij Reflexie.

Vrouw, 55:

Met haar hartelijke interesse en deskundigheid is Margriet een fijne therapeut! Ze stemt de behandeling helemaal af op wat je nodig hebt. Super fijn en ondersteunend!

Vrouw, 48:

Een moment bij Margriet ervaar ik echt als moment voor mezelf. Haar zachte en helende handen zorgen voor diepe ontspanning bij mij, maar ook voor het in gang zetten van mijn zelfhelende vermogen. Margriet doet er alles aan om je welkom en op je gemak te voelen. Ik ben al jaren een trouwe bezoeker.